HF Tømrer Menu

Om os

Solidt håndværk – der er til at stole på

Hos HF Tømrer- og Snedkerforretning har vi siden 2004 tilbudt Aarhus og omegn godt fagligt håndværk – udført til aftalte tid og pris.

Veluddannede ansatte
Virksomheden råder dagligt over en 5-6 faguddannede håndværkere som styrer og arbejder med vores projekter, der forbedrer rum og bygninger med udgangspunkt i tømrer- og snedkerarbejde.
Vi har udelukkende ansat veluddannede fagfolk – der ikke bare er grundige til at udføre arbejdet efter aftale – men som også sætter en ære i at lytte og tilpasse sig kundernes ønsker.

2931

Vi går altid sikkert til værks

Vi går aldrig i gang med en opgave før alle forventninger, priser og tidsplaner er aftalt. Alt efter kundens ønske laver vi enten et helt fast tilbud eller fremstiller et overslag på projektet fra starten, så kunden på forhånd ved, hvor vi er henne.

Det gode håndværk
Vi betjener med lige stor glæde kunder i alle størrelser – fra små private opgaver til faste løbende aftaler og større entreprenørlignende opgaver. Hos HF Tømrer- og Snedkerforretning går vi efter det gode håndværk, og den klare aftale. Og så er vi lidt gammeldags anlagt. På den måde; at vi kommer til tiden og gør arbejdet fagligt godt – til tiden

293