HF Tømrer Menu

Vi udfører

Vinduer og døre

HF Tømrer- og Snedkerforretning har i årenes løb skiftet rigtig mange vinduer og døre.
Når vi måler op til udskiftningen, vejleder vi, som en naturlig ting, omkring stil og design, så kunden altid er sikker på, at få vinduer og døre der stilmæssigt passer til sit hus eller bygning.

Vi tager også en snak med kunden om materialer og karmdimensioner, for at sørge for, at kvalitet og funktionalitet lever op til kundens krav – også på længere sigt

Tagarbejde

Der findes utrolig mange forskellige slags tage og konstruktioner i Danmark.

Når det gælder renovering af gamle tage, så er vejledning og gennemgang en meget vigtig start på projektet. Fx skal op imod 15-20% af ældre tage rettes op for at give ejeren en perfekt og langtidsholdbar løsning. Heldigvis kan dette næsten altid ses ved en inspektion af tagrummet under tilbudsgivning.

Så hvis HF Tømrer- og Snedkerforretning har været inde over i den første fase af opgaven, kender kunden altid opgavens omfang fra starten af projektet.

Boligforeninger

HF Tømrer- og Snedkerforretning har faste opgaver som et af sine specialer.
Vi har allerede en række boligforeninger på kundelisten med i alt mere end 800 lejligheder. Bl.a. servicerer vi Boligforeningen Ringgården og Dansk Metal Aarhus’ ejendomme og kontorer der ligger forskellige steder i Aarhus og omegn.

Her klarer vi alle de daglige tilbagevendende tømrer og snedkerarbejder som udskiftning af vinduer, karme, låger, bordplader, lister mm.

Hovedentrepriser


Vi klarer gerne enkelte faser af forbedringer eller byggeri, men hos HF Tømrer- og Snedkerforretning kan vi også klare hele tilbygningen, ombygningen eller det nye køkken, bad eller garage.

Vi har styr på det hele

Ved tilbygninger kræver loven at projektet har tilknyttet en arkitekt. Men oftest kan projektet klares uden. Ved den slags renoveringer kan HF Tømrer- og Snedkerforretning hjælpe med alle de nødvendige discipliner som projektet kræver.

288